сряда, 15 февруари 2017 г.

Как да релаксираме по- добре в офисa.
1.Дишайте дълбоко
Повечето хора дишат плитко,което е предпоставка за увеличаване на стреса,преумора, нервно напежение, отпадналост.Поемайте въздух през носа, като вдишвате дълбоко така, че да се изпъпни целият гръден кош и корема. Правете това около2-3 мин така, чрез дълбоко дишане ще се заредите с енергия, мислите ви ще станат по позитивни,ще ви се отпуснат мускулите и ще ви се подобри концентрацията.

2. Разтъпчи се и се раздвижи
Не е нужно да излизаш навън разтъпчи се по коридорите, където се намира офиса ти.Още по -добре е ако има наблизо парк или градинка.Слънчевата светлина и свежият въздух помагат да си съберем мислите.Научно доказано е ,че слънчевата светлина ни кара да се чуватваме по щастливи.Така,че стани и се разтъпчи, за да презаредиш ума и тялото си.

3.Смей се
Смехът е здраве, зарежда ни с позитивна енергия, прави ни по ентусиазирани,подпомага имунннта система,отпуска мускулите,кара ни да мислим позитивно,подобрява и дишането ни.Пусни си някое смешно клипче в youtube.com, размени някоя смешна история с приятели, прочети някои виц в интернет.Сподели забавното си откритие с колегите си, за да не те гледат странно, докато се смееш истерично на стола си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар